BH Fitness treniruoklių galimybės

BH Fitness yra treniruoklių rūšis, skirta lavinti daugelį raumenų grupių. Paprastai jais atliekami pratimai skirti rankų, pečių, nugaros ir krūtinės raumenis stiprinti. Tai gana masyvūs įrenginiai, dažnai naudojami sporto klubuose, tačiau daugelis juos renkasi sportuoti ir namuose.
BH Fitness treniruokliais atliekami jėgos ir galios pratimai, jie taip pat gerina kraujotaką, koreguoja laikyseną. Be to, net padeda atsikratyti streso ir palaikyti gerą emocinę būseną. Pratimai reikalauja daug energijos ir pastangų, todėl visas dėmesys nukreipiamas į juos, o tai suteikia galimybę atsipalaiduoti protui, atsikratyti slegiančių minčių.

BH Fitness treniruoklių veikimo principas

BH Fitness treniruoklio veikimo principas priklauso nuo to, kokio tipo gaminys pasirinktas. Pavyzdžiui, sėdimi bicepsų treniruokliai, kuomet prie įrenginio prigludus krūtine svoris kilnojamas priešais save, skirti tiems, kurie orientuojasi tik į rankų raumenis ir jų būklės gerinimą. Šiek tiek kitokie treniruokliai, kuriais atliekant pratimus svorį reikia kelti virš savęs, stiprina jau ne tik rankas, tačiau ir krūtinės ląstos bei nugaros raumenis. Veikimo principas visiškai priklauso nuo to, kokią sritį stiprinti treniruoklis yra skirtas. Bet kokiu atveju, juos gana paprasta valdyti. Visų BH Fitness treniruoklių svoriai reguliuojami kištuku, kuriuo pasirenkamas reikiamas dydis.

Savarankiškos treniruotės BH Fitness treniruokliu


Tiek sportuojant klube, tiek įsigijus BH Fitness treniruoklį ir naudojantis juo namuose reikėtų paisyti saugumo taisyklių. Pradedantiesiems, ypač pirmųjų treniruočių metu, rekomenduojama trenerio priežiūra ar bent konsultacija. Tik žinant, kaip teisingai atlikti pratimus, kokį kvėpavimo ritmą palaikyti galima išvengti raumenų patempimo ir galimų sąnarių problemų (prasta laikysena ir netolygiai paskirstytas svoris gali įtakoti jų skausmus). Treniruotės BH Fitness treniruokliais reikalauja daug fizinių pastangų, tad neįgudusiam kūnui šiuos pratimus atlikti gali būti per sudėtinga.


Pratimai paprastai atliekami serijomis, tą pačią užduotį kartojant po 10 ar 20 kartų. Tarp jų daroma pertrauka ir serija kartojama iš naujo arba pereinama prie kito treniruoklio. Prieš pradedant intensyvią treniruotę būtinas apšilimas, kad kūno raumenys būtų tinkamai paruošti krūviui.

Atsiliepimai (0)

Komentarų nėra
Papildoma informacija

Prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomos nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Internetinėje parduotuvėje prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų ir akcijų taikomų mūsų parduotuvėje.

Produktai pridėti
Produktai pridėti palyginti

Prašome sutikti su slapukų politika