„Euroatleto” gaminiai. Krepšinio stovai


„Euroatletas“ jau ne vienerius metus sklandžiai savo veiklą vystanti įmonė, kuri ne tik prekiauja įvairiomis sporto prekėmis, įranga, skirta treniruotis tiek profesionaliai, tiek mėgėjiškai, tačiau ir gali pasigirti aukšta, paties „Euroatleto“ gaminamų prekių kokybe. Per dagiau nei dešimtmetį klientams pristatėme ne vieną produktą, tarp kurių yra ir gimnastikos prekių, ir lauko ar vidaus sporto erdvių įrangos, ir krepšinio inventoriaus: lentų, lankų ir, kone daugiausiai dėmesio sulaukiančių, krepšinio stovų.

krepsinio stovai

„Euroatletas“ nuolat plečia savo veiklą, todėl didėja ir produktų įvairovė. Kalbant apie krepšinio stovus – vien jų galime pasiūlyti daugiau nei 20 skirtingų modelių. Stovus galime pagaminti tinkamus naudoti ir vidaus, ir lauko krepšinio aikštelėse. Siūlome įvairaus dydžio produktus, todėl be didesnių rūpesčių juos pritaikysime pagal lentos matmenis. Pastarosios paprastai skirstomos į mažas, vidutinio dydžio ir dideles lentas. Atitinkamai pagal tai, parenkame ir stovus:
Libra ir Hera – idealiai tinkantys montuoti su pačiomis mažiausiomis lentomis.
Supra ir Hydra – produktai, kurie pritaikyti naudoti su vidutinio dydžio krepšinio lentomis
Titanas ir Hydra Max – patys didžiausi stovai, ant kurių galima pritvirtinti pačias didžiausias lentas.
Šiuos krepšinio stovus galime pagaminti ir pagal individualius užsakymus, ir pasirūpinti didesniu jų kiekiu (įrengiant ar atnaujinant mokyklų sporto sales ar pan.)

stovas krepsiniui

Krepšinio stovų gamybos principas

Kadangi visi anksčiau minėti krepšinio stovai gaminami „Euroatleto“ – galime užtikrinti, kad tai tikrai kokybiški ir ilgai tarnausiantys produktai. Gamyboje naudojame tik kokybiškas, jau patikrintas ir išmėgintas medžiagas, kurių patvarumu ir ilgaamžiškumu neabejojame. Esame subūrę kvalifikuotų specialistų komandą, kuri pasirūpina, kad konstrukcijos būtų tiksliai tokios, kokios ir turi būti. Be to, patyrę įmonės darbuotojai visada atsižvelgia į individualius kiekvieno kliento poreikius, todėl gali pasiūlyti produktus, kurie atitinka keliamus lūkesčius. Nuolat plečiamas gaminių asortimentas, taikomos vis pažangesnės gamybos technologijos, profesionalų komanda ir neblėstantis siekis klientui pasiūlyti geriausiai jo poreikius atitinkantį produktą – tai principai, kuriais yra pagrįsta įmonės veikla. Tai principai, kurie mums padeda pelnyti patikimo gamintojo ir partnerio vardą.

Atsiliepimai (0)

Komentarų nėra
Papildoma informacija

Prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomos nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Internetinėje parduotuvėje prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų ir akcijų taikomų mūsų parduotuvėje.

Produktai pridėti
Produktai pridėti palyginti

Prašome sutikti su slapukų politika