Mankšta namuose su hanteliais #10

Neprailgstančios treniruotės su hanteliais - dar vienas populiarus pasirinkimas sportuojant namuose. Ši sporto prekė padės Jums sustiprėti palaipsniui, jei tik laikysitės profesionalių trenerių pateiktų pratimų ir jų atlikimo tvarkos, kuri ir yra pateikiama žemiau. Nors hanteliai laikomi rankose - pratimų įvairiovė mankština ne tik jas, bet ir nugaros raumenis.

Treniruokitės kartu su BE1 aukšto meistriškumo sportininkų klubu ir BE1 Nacionalinės Futbolo Akademija! Šiuo išskirtiniu laikotarpiu, kuomet laikas leidžiamas namuose, nepamirškite sporto ir fizinio aktyvumo teikiamos naudos. Mes jums siūlome online mankštą, kuri užtruks nuo 5 iki 15 minučių ir yra pritaikyta įvairaus amžiaus grupėms. Kviečiame laiką namuose leisti turiningai! - https://be1.lt/

Hanteliai sustiprina jėgą, gali sumažinti nugaros skausmą

Tikrai ne paslaptis, jog turėti tvirtą ir stabilų kūną yra sveika ir estetiška. Mūsų pateikti pratimai padės Jums pasirūpinti Jūsų kūno stabilumu. Kuomet po karantino vėl galėsime keliauti ir nustebsite, kodėl lagaminą pakelti yra lengviau – prisiminkite šias treniruotes. Taip pat, stabilesnis kūnas gali padėti sumažinti apatinės nugaros dalies skausmą. – fizinio pasirengimo treneris V.S.

Kur įsigyti hantelius?

Hantelius mankštoms įsigyti galite čia: https://www.atletas.lt/lt/treniruokliai/sunkioji-atletika/hanteliai

Pratimai kilnojant rankas su hanteliais

Įtūpstai su hanteliais

Smūgiavimas su hanteliais

Pratimas grindys-lubos su hanteliais

Kaip atlikti pratimus su hanteliais?

Pirmoji mankštos diena: visus pratimus atlikite po 8/12/10 pakartojimų (pasirinkite norimą krūvį). Jie atliekami be sustojimo vienas po kito. Atlikus 3 pratimus daromas 1 minutės poilsis. Daryti 2/3/4 serijas (atitinkamai pagal pasirinktą krūvį pradžioje).

Antroji mankštos diena: atliekami 2 pratimai. Jie atliekami be sustojimo po 8/12/10 kartus juos keičiant tarpusavy po 3 kartus. Po jų daromas 1 min poilsis. Analogiškai kartojami likęs pratimas.

Trečioji mankštos diena: 1 pratimas atliekamas po 8/12/10 kartų su 20 sekundžių poilsiu. Pailsėjus 20 sekundžių, atliekamas sekantis pratimas. Taip atliekami visi 3 pratimai. Po jų daromas 1 min poilsis. Taip kartoti 3/4/5 serijas.

Ketvirtoji mankštos diena: kiekvienas pratimas atliekamas po 30 sekundžių. Iš karto daromi 3 pratimai iš eilės. Po 4-ių atliktų pratimų daromas 1 minutės poilsis. Taip reikia atlikti 3/4/5 serijas.

Atsiliepimai (0)

Komentarų nėra
Papildoma informacija

Prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomos nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Internetinėje parduotuvėje prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų ir akcijų taikomų mūsų parduotuvėje.

Produktai pridėti
Produktai pridėti palyginti

Prašome sutikti su slapukų politika