Mankšta namuose su hanteliais #9

Vienas populiariausių būdų treniruotėms namuose - tai hanteliai.Jų būna labai įvairių: surenkami hanteliai, šešiakampiai hanteliai, chromuoti ar gumuoti hanteliai bei kiti. Viniliniai hanteliai yra įvairiausių spalvų ir labiausiai mėgiami moterų bei vaikų - vinilu aptraukti hanteliai nebraižo grindų bei nekelia triukšmo dedant juos ant grindų. Hantelių svoriai yra skirtingi, tad galite pasirinkti Jums prieinamiausią - svarbiausia nepervertinti jėgų, kad nepersitemptumėte. 

Treniruokitės kartu su BE1 aukšto meistriškumo sportininkų klubu ir BE1 Nacionalinės Futbolo Akademija! Šiuo išskirtiniu laikotarpiu, kuomet laikas leidžiamas namuose, nepamirškite sporto ir fizinio aktyvumo teikiamos naudos. Mes jums siūlome online mankštą, kuri užtruks nuo 5 iki 15 minučių ir yra pritaikyta įvairaus amžiaus grupėms. Kviečiame laiką namuose leisti turiningai! - https://be1.lt/

Kaip išsirinkti hantelius?

Vienas dažniausiai treniruotėse naudojamų sporto inventorių - tai hanteliai. Dauguma pratimų nereikalauja hantelių, bet jei naudosite svorius ir tai darysite teisingai, svoriai paskatins raumenų formavimąsi ir pagreitins Jūsų kūno dizaino procesą. Renkantis svorį treniruotėms lengva pervertinti savo sugebėjimus, todėl rinkitės atsakingai, geriau atlikti pratimus su per lengvu svoriu nei kelti svorį, kuriam jūsų kūnas dar nėra pasiruošęs. – fizinio pasirengimo treneris V.S.

Kur įsigyti hantelius?

Hantelius mankštoms įsigyti galite čia: https://www.atletas.lt/lt/treniruokliai/sunkioji-atletika/hanteliai

Rankų pakėlimas su hanteliais

Siūbavimas su hanteliais

Hantelių pakėlimas į viršų

Hanteliai už nugaros

Kaip atlikti pratimus su hanteliais?

Pirmoji mankštos diena: visus pratimus atlikite po 8/12/10 pakartojimų (pasirinkite norimą krūvį). Jie atliekami be sustojimo vienas po kito. Atlikus 3 pratimus daromas 1 minutės poilsis. Daryti 2/3/4 serijas (atitinkamai pagal pasirinktą krūvį pradžioje).

Antroji mankštos diena: atliekami 2 pratimai. Jie atliekami be sustojimo po 8/12/10 kartus juos keičiant tarpusavy po 3 kartus. Po jų daromas 1 min poilsis. Analogiškai kartojami likęs pratimas.

Trečioji mankštos diena: 1 pratimas atliekamas po 8/12/10 kartų su 20 sekundžių poilsiu. Pailsėjus 20 sekundžių, atliekamas sekantis pratimas. Taip atliekami visi 3 pratimai. Po jų daromas 1 min poilsis. Taip kartoti 3/4/5 serijas.

Ketvirtoji mankštos diena: kiekvienas pratimas atliekamas po 30 sekundžių. Iš karto daromi 3 pratimai iš eilės. Po 4-ių atliktų pratimų daromas 1 minutės poilsis. Taip reikia atlikti 3/4/5 serijas.

Atsiliepimai (0)

Komentarų nėra
Papildoma informacija

Prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomos nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Internetinėje parduotuvėje prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų ir akcijų taikomų mūsų parduotuvėje.

Produktai pridėti
Produktai pridėti palyginti

Prašome sutikti su slapukų politika