Mankšta namuose su masažiniais kamuoliukais #12

 Moksliniais tyrimais įrodyta, jog su masažiniais kamuoliukais galite pagerinti ne tik audinių elastingumą, bet ir motorinius įgūdžius. Jei nežinote, kaip mankštintis su kamuoliukais masažui - žemiau pateikiame porą pratimų. Jie papildo treniruotes su masažiniais volais, aprašytais čia. Siūlome platų masažinių kamuoliukų ir jų komplektų asortimentą. Kamuoliukai skirti masažiuoti pėdoms, kaklui, plaštakoms, petims, galvai bei kitoms vietoms.

Treniruokitės kartu su BE1 aukšto meistriškumo sportininkų klubu ir BE1 Nacionalinės Futbolo Akademija! Šiuo išskirtiniu laikotarpiu, kuomet laikas leidžiamas namuose, nepamirškite sporto ir fizinio aktyvumo teikiamos naudos. Mes jums siūlome online mankštą, kuri užtruks nuo 5 iki 15 minučių ir yra pritaikyta įvairaus amžiaus grupėms. Kviečiame laiką namuose leisti turiningai! - https://be1.lt/

Masažo kamuoliukai terapijai namuose

Masažo kamuoliukai yra puiki terapinė priemonė, kuri pagerins kraujotaką ir padės atsigauti skaudantiems ar įtemptiems raumenims.  Šie masažo rutuliukai imituoja slėgį, kurį sukelia masažisto delnai ar alkūnės . – fizinio pasirengimo treneris V.S.

Kur įsigyti treniruočių kamuoliukus?

Masažinius kamuoliukus mankštoms įsigyti galite čia: https://www.atletas.lt/lt/sporto-inventorius/masazui-ir-mankstai/masaziniai-kamuoliukai

Pėdų masažas su masažo kamuoliuku

Peties masažas su masažo kamuoliuku

Kaip atlikti pratimus su masažiniu kamuoliuku?

Pirmoji mankštos diena: abu pratimus atlikite po 8/12/10 pakartojimų (pasirinkite norimą krūvį). Jie atliekami be sustojimo vienas po kito. Atlikus 2 pratimus daromas 1 minutės poilsis. Daryti 2/3/4 serijas (atitinkamai pagal pasirinktą krūvį pradžioje).

Antroji mankštos diena: pratimai atliekami be sustojimo po 8/12/10 kartus juos keičiant tarpusavyje po 3/4/5 kartus. Po jų daromas 1 min poilsis. 

Trečioji mankštos diena: 1 pratimas atliekamas po 8/12/10 kartų su 20 sekundžių poilsiu. Pailsėjus 20 sekundžių, atliekamas sekantis pratimas. Po jų daromas 1 min poilsis. Taip kartoti 3/4/5 serijas.

Ketvirtoji mankštos diena: kiekvienas pratimas atliekamas po 30 sekundžių. Po 2-jų atliktų pratimų daromas 1 minutės poilsis. Taip reikia atlikti 3/4/5 serijas.

Atsiliepimai (0)

Komentarų nėra
Papildoma informacija

Prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomos nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Internetinėje parduotuvėje prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų ir akcijų taikomų mūsų parduotuvėje.

Produktai pridėti
Produktai pridėti palyginti

Prašome sutikti su slapukų politika