Mankšta namuose su pasipriešinimo gumomis #1

Atletas.lt siūlo mankštintis namuose visiems, kurie mažai juda ar nori judėti dar daugiau. Ši treniruočių programa yra tinkama įvairioms amžiaus grupėms, todėl prisijungti gali kiekvienas. Mankštos su gumomis nauda – didesnis pasipriešinimas darant įprastus mankštos pratimus, todėl ir rezultatas yra efektyvesnis. Su pasipriešinimo gumomis sustiprinsite ir raumenis, ir jėgą. Tai patogus sprendimas tiems, kurie nori treniruotis, tačiau nemėgsta žmonių susibūrimo vietų sporto klubuose bei neturi vietos treniruoklius laikyti namuose.

Treniruokitės kartu su BE1 aukšto meistriškumo sportininkų klubu ir BE1 Nacionalinės Futbolo Akademija! Šiuo išskirtiniu laikotarpiu, kuomet laikas leidžiamas namuose, nepamirškite sporto ir fizinio aktyvumo teikiamos naudos. Mes jums siūlome online mankštą, kuri užtruks nuo 5 iki 15 minučių ir yra pritaikyta įvairaus amžiaus grupėms. Kviečiame laiką namuose leisti turiningai! - https://be1.lt/

Kaip išsirinkti mankštos juostą?

„Kokią mankštos juostą rekomenduojama rinktis? Viskas priklauso nuo to, koks yra jūsų fizinio pasirengimo lygis. Patartina rinktis tokią mankštos juostą, kuri ją tempiant nesukeltų per didelio diskomforto. Juosta turi leistis būti ištempiama, nes kitu atveju, jeigu ji bus per standi ir jūs persistengsite, vieną dieną galite susižaloti atliekant pratimą netaisyklingai, judesį kompensuojant jame nedalyvaujančiais raumenimis.“ – fizinio pasirengimo treneris V.S.

Kur įsigyti pasipriešinimo gumas?

Mankštoms pasipriešinimo gumas įsigyti galite čia: https://atletas.lt/lt/sporto-inventorius/jegai-ir-istvermei/pasipriesinimo-gumos

Mankštos juostos ištempimas

Mankštos juostos ištempimas II

Pritūpimai su juostos ištempimu

Pasivaikščiojimai su mankštos juosta

Kaip atlikti pratimus su pasipriešinimo gumomis?

Pirmoji mankštos diena: visus keturis pratimus atlikite po 8/12/10 pakartojimų (priklausomai nuo norimo krūvio) be pertraukų. Po visų keturių pratimų padarykite vienos minutės poilsį. Atitinkamai pagal pasirinktą pratimų pakartojimų skaičių, atlikite 2/3/4 sesijas. 

Antroji mankštos diena: pasirinkite du pratimus iš keturių, juos atlikite be sustojimo po 8/12/10 kartų (priklausomai nuo norimo krūvio), keičiant tarpusavyje ir taip kartojant 2/3/4 sesijas. Po jų daromas vienos minutės poilsis. Po to analogiškai atliekami ir kiti du likę pratimai.

Trečioji mankštos diena: vienas pratimas atliekamas po 8/12/10 kartų, su 20 sekundžių poilsiu. Taip atliekami visi keturi pratimai - po visų daromas vienos minutės poilsis. Kartokite 2/3/4 sesijas.

Ketvirtoji mankštos diena: kiekvienas pratimas atliekamas 30 sekundžių ir visi keturi pratimai daromi iš eilės. Po visų keturių pratimų daromas vienos minutės poilsis. Kartokite 2/3/4 sesijas. 

Atsiliepimai (0)

Komentarų nėra
Papildoma informacija

Prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomos nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Internetinėje parduotuvėje prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų ir akcijų taikomų mūsų parduotuvėje.

Produktai pridėti
Produktai pridėti palyginti

Prašome sutikti su slapukų politika