Mankšta namuose su pasipriešinimo gumomis #2

Mankšta namuose neleis Jūsų raumenims aptingti. Sportuokite profesionaliai tiesiai iš namų - kartu su Atletas įranga ir BE1 sportininkų klubu. Svarbu ne tik palaikyti gerą fizinę formą, bet ir susitelkti į savo kūno kalbą atliekant pratimus - neapleiskite savo sveikatos!

Treniruokitės kartu su BE1 aukšto meistriškumo sportininkų klubu ir BE1 Nacionalinės Futbolo Akademija! Šiuo išskirtiniu laikotarpiu, kuomet laikas leidžiamas namuose, nepamirškite sporto ir fizinio aktyvumo teikiamos naudos. Mes jums siūlome online mankštą, kuri užtruks nuo 5 iki 15 minučių ir yra pritaikyta įvairaus amžiaus grupėms. Kviečiame laiką namuose leisti turiningai! - https://be1.lt/

Kuo naudingos pasipriešinimo gumos?

Naudojant gumas pasipriešinimas gali būti sukurtas iš bet kurios pusės. Tai reiškia, kad galima atlikti pratimus, sukant kūną į šonus bei darant lėtus ar greitus judesius kojomis ir rankomis. Naudojant pasipriešinimą kūnas tvirtėja, nes privalo prisitaikyti prie sudėtingesnio judėjimo. Dėl to kasdieniniai judesiai, pvz., pasisukimas į šoną nešant dėžę ar svorio laikymas nepatogioje padėtyje tampa lengvesni. Mankšta su gumomis paruošia kūną neretai netikėtiems judesiams, todėl tai puiki prevencija prieš traumas bet kokioje sporto šakoje.“ – fizinio pasirengimo treneris V.S.

Kur įsigyti mankštos juostą?

Pasipriešinimo juostas įsigyti galite čia: https://www.atletas.lt/lt/sporto-inventorius/jegai-ir-istvermei/pasipriesinimo-gumos

Viršutinės kūno dalies stiprinimas

Kojų kėlimas

Priminta juosta

Kaip atlikti pratimus naudojant mankštos juostą?

Pirmoji mankštos diena: visus tris pratimus atlikite po 8/12/10 pakartojimų (pasirinkus norimą krūvį). Nedarykite jokių sustojimų tarp pratimų. Po trijų pratimų sesijos padarykite 1 mintuės poilsį ir pratimus kartokite dar 2/3/4 sesijas, atitinkamai pagal pasirinktą pratimų kartojimo skaičių pradžioje.

Antroji mankštos diena: pasirinkite du pratimus ir atlikite juos be jokių sustojimų po 8/12/10 kartus, pačius pratimus keičiant  tarpusavyje ir kartojant po 2/3/4 sesijas. Po sesijų padarykite 1 minutės trukmės poilsį. Tą patį atlikite ir su likusiu pratimu.

Trečioji mankštos diena: vienas pratimas atliekamas su 20 sekundžių poilsiu, po to atliekamas kitas pratimas. Visi trys pratimai atliekami su 20 sekudžių poilsu tarp pratimų. Po visų trijų pratimų pabaigos, atlikite 1 minutės poilsio pertraukėlę. Kartokite 2/3/4 sesijas.

Ketvirtoji mankštos diena: kiekvieną pratimą atlikite 30 sekudžių. Iškart atlikite 3 pratimus iš eilės ir tada pailsėkite 1 minutę. Atlikite 2/3/4 sesijas.

Atsiliepimai (0)

Komentarų nėra
Papildoma informacija

Prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomos nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Internetinėje parduotuvėje prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų ir akcijų taikomų mūsų parduotuvėje.

Produktai pridėti
Produktai pridėti palyginti

Prašome sutikti su slapukų politika