Mankšta namuose su stepu #5

Stepas yra gana populiarus mankštos pagalbininkas, kuris dažniausiai naudojamas aerobikos treniruotėse - grupinėse mankštose. Tačiau kiekvienas sportuojantis mankštas daro individualiai, todėl grupės nėra būtinos - viską galite nesudėtingai atlikti namuose. Tai - profilaktinė priemonė nuo kaulų ar raumenų ligų, kraujotakos sutrikimų. Aerobinį stepą yra pamėgusios įvairaus amžiaus grupės - tai laiko patikrintas ir patvirtintas mankštos būdas.

Treniruokitės kartu su BE1 aukšto meistriškumo sportininkų klubu ir BE1 Nacionalinės Futbolo Akademija! Šiuo išskirtiniu laikotarpiu, kuomet laikas leidžiamas namuose, nepamirškite sporto ir fizinio aktyvumo teikiamos naudos. Mes jums siūlome online mankštą, kuri užtruks nuo 5 iki 15 minučių ir yra pritaikyta įvairaus amžiaus grupėms. Kviečiame laiką namuose leisti turiningai! - https://be1.lt/

Kodėl būtent stepas?

Kuo ypatingos treniruotės naudojant step'ą? Tai beprotiškai smagu ir paprasta! Kuo ypatingos treniruotės naudojant Pure2improve stepą? Jis yra multifunkcinis, todėl galime jį naudoti kaip stepą, kaip suolelį pratimams, kaip inventoriaus saugyklą.“ – fizinio pasirengimo treneris V.S.

Kur įsigyti stepus?

Stepus mankštoms įsigyti galite čia: https://www.atletas.lt/lt/sporto-inventorius/aerobika-joga-pilates/stepai

Vaizdo įrašuose matomą ir rekomenduojamą multifunkcinį stepą įsigyti galite čia: https://www.atletas.lt/lt/stepai/multifunkcinis-stepas-suoliukas-pure2improve

Lipimas stepu

Pritūpimai ant stepo

Šuoliai ant stepo

Bėgimas stepu

Kaip atlikti pratimus su stepu?

Pirmoji mankštos diena: visus pratimus atlikite po 8/12/10 pakartojimų (pasirinkite norimą krūvį) - atlikite juos iš eilės, be pertraukų. Po visų pratimų pailsėkite 1 minutę. Atlikite 2/3/4 sesijas (atitinkamai pagal pasirinktą krūvį pradžioje).

Antroji mankštos diena: pasirinkite du pratimus ir juos atlikite be sustojimo po 8/12/10 kartų - keiskite tarpusavyje ir kartokite po 3/4/5 kartus. Po to padarykite 1 minutės poilsio pertrauką. Tokiu pačiu principu kartokite du likusius pratimus.

Trečioji mankštos diena: pirmas pratimas atliekamas po 8/12/10 kartų su 20 sekundžių pertraukomis. Taip atlikite visus 4 pratimus ir tada pailsėkite 1 minutę. Atlikite 3/4/5 pratimų sesijas.

Ketvirtoji mankštos diena: kiekvieną pratimą atlikite po 30 sekundžių ir nedarykite pertraukų. Po visų keturių pratimų pailsėkite 1 minutę. Atlikite 3/4/5 sesijas (pasirenkant norimą krūvį).

Penktoji mankštos diena: kiekvieną pratimą tęskite po 1 minutę, tačiau tarp pratimų padaryktie 10 sekundžių poilsio pertraukas. Po 4 atliktų pratimų pailsėkite 1 minutę ir 30 sekundžių. Atlikite 2/3/4 sesijas.

Šeštoji mankštos diena: visus tris pratimus atlikite po 8/12/10 pakartojimų - be jokio sustojimo tarp pratimų. Po keturių pratimų pailsėkite minutę. Kartokite 2/3/4 sesijas.

Septintoji mankštos diena: kiekvieną pratimą atlikite 30 sekundžių. Pertrauką padarykite tik po visų 4 pratimų - 1 min. Kartokite 1/2/3 sesijas.

Aštuntoji mankštos diena: poilsio diena.

Atsiliepimai (0)

Komentarų nėra
Papildoma informacija

Prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomos nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Internetinėje parduotuvėje prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų ir akcijų taikomų mūsų parduotuvėje.

Produktai pridėti
Produktai pridėti palyginti

Prašome sutikti su slapukų politika