Mankšta namuose su stepu #6

Treniruotė su stepu - tai ne tik mankšta, bet ir savotiškas šokis, kurio pagalba gerai praleisite laiką, sustiprėsite ir suaktyvinę kraujotaką išliksite sveikesni. Aerobiką su stepais kasmet atranda vis daugiau žmonių - jos mankštos vedamos ir sporto klubuose, ir mokyklose. Tad tai tik įrodo, jog su stepu gali sportuoti visi - pagal savo svorį ir galimybes, mankštinkitės didindami krūvius lėtai - pratimų programą rasite šio straipsnio apačioje.

Treniruokitės kartu su BE1 aukšto meistriškumo sportininkų klubu ir BE1 Nacionalinės Futbolo Akademija! Šiuo išskirtiniu laikotarpiu, kuomet laikas leidžiamas namuose, nepamirškite sporto ir fizinio aktyvumo teikiamos naudos. Mes jums siūlome online mankštą, kuri užtruks nuo 5 iki 15 minučių ir yra pritaikyta įvairaus amžiaus grupėms. Kviečiame laiką namuose leisti turiningai! - https://be1.lt/

Ką mankština stepas?

Visi esame jautę raumenų nuovargį po intensyvaus lipimo laiptais. Tokiu pat principu veikia ir treniruotės su stepu. Sutvirtinkite savo apatinius raumenis ir pagerinkite širdies darbą tiesiog laipiojant. – fizinio pasirengimo treneris V.S.

Kur įsigyti stepus?

Stepus mankštoms įsigyti galite čia: https://www.atletas.lt/lt/sporto-inventorius/aerobika-joga-pilates/stepai

Vaizdo įrašuose matomą ir rekomenduojamą multifunkcinį stepą įsigyti galite čia: https://www.atletas.lt/lt/stepai/multifunkcinis-stepas-suoliukas-pure2improve

Atsispaudimai ant stepo

Stepas ir tricepsas

Bėgimas stepu

Kaip atlikti pratimus su stepu?

Pirmoji mankštos diena: visus pratimus atlikite po 8/12/10 pakartojimų (pasirinkite norimą krūvį) - atlikite juos iš eilės, be pertraukų. Po visų pratimų pailsėkite 1 minutę. Atlikite 2/3/4 sesijas (atitinkamai pagal pasirinktą krūvį pradžioje).

Antroji mankštos diena: pasirinkite du pratimus ir juos atlikite be sustojimo po 8/12/10 kartų - keiskite tarpusavyje ir kartokite po 3/4/5 kartus. Po to padarykite 1 minutės poilsio pertrauką. Tokiu pačiu principu kartokite likusį pratimą.

Trečioji mankštos diena: pirmas pratimas atliekamas po 8/12/10 kartų su 20 sekundžių pertraukomis. Taip atlikite visus 3 pratimus ir tada pailsėkite 1 minutę. Atlikite 3/4/5 pratimų sesijas.

Ketvirtoji mankštos diena: kiekvieną pratimą atlikite po 30 sekundžių ir nedarykite pertraukų. Po visų trijų pratimų pailsėkite 1 minutę. Atlikite 3/4/5 sesijas (pasirenkant norimą krūvį).

Penktoji mankštos diena: kiekvieną pratimą tęskite po 1 minutę, tačiau tarp pratimų padaryktie 10 sekundžių poilsio pertraukas. Po 3 atliktų pratimų pailsėkite 1 minutę ir 30 sekundžių. Atlikite 2/3/4 sesijas.

Šeštoji mankštos diena: visus tris pratimus atlikite po 8/12/10 pakartojimų - be jokio sustojimo tarp pratimų. Po keturių pratimų pailsėkite minutę. Kartokite 2/3/4 sesijas.

Septintoji mankštos diena: kiekvieną pratimą atlikite 30 sekundžių. Pertrauką padarykite tik po visų 3 pratimų - 1 min. Kartokite 1/2/3 sesijas.

Aštuntoji mankštos diena: poilsio diena.

Atsiliepimai (0)

Komentarų nėra
Papildoma informacija

Prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomos nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Internetinėje parduotuvėje prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų ir akcijų taikomų mūsų parduotuvėje.

Produktai pridėti
Produktai pridėti palyginti

Prašome sutikti su slapukų politika