Mankšta namuose su sunkiasvoriu kamuoliu #3

Mankštinkitės namuose su sunkiasvoriu kamuoliu! Šių lengvų pratimų pagalba sustiprinsite savo kūną be itin didelių pastangų. Treniruotės labiau orientuotos į ištvermę, o ne į aktyvų judėjimą, todėl sportas su pasunkintais kamuoliais yra itin tinkamas gyvenantiems bute - nesukelsite didelio triukšmo. Be to, tai puikus būdas pradėti geriau valdyti savo koordinaciją, pusiausvyrą, tad šios mankštos nauda gali dar labiau praversti gyvenime.

Treniruokitės kartu su BE1 aukšto meistriškumo sportininkų klubu ir BE1 Nacionalinės Futbolo Akademija! Šiuo išskirtiniu laikotarpiu, kuomet laikas leidžiamas namuose, nepamirškite sporto ir fizinio aktyvumo teikiamos naudos. Mes jums siūlome online mankštą, kuri užtruks nuo 5 iki 15 minučių ir yra pritaikyta įvairaus amžiaus grupėms. Kviečiame laiką namuose leisti turiningai! - https://be1.lt/

Kaip išsirinkti sunkiasvorį kamuolį?

Atliekant pratimus su sunkiasvoriu kamuoliu galite jausti, jog judesiai sulėtėja. Jei judesius atliekate tokiu pat greičiu ar vos šiek tiek lėčiau nei be jo, reiškia kamuolys yra per lengvas. Žinoma, turite jaustis užtikrintai, jog kamuolys būtų ne per sunkus ir sportuoti su juo būtų saugu, o judesiai kontroliuojami.“ fizinio pasirengimo treneris V.S.

Kur įsigyti sunkiasvorį kamuolį?

Sunkiasvorius kamuolius įsigyti galite čia: https://www.atletas.lt/lt/sporto-inventorius/jegai-ir-istvermei/pasunkinti-kamuoliai

Įtupstai su medicininiu kamuoliu

Pritūpimai su medicininiu kamuoliu

Medicininio kamuolio sukimas

Šuoliukai su medicininiu kamuoliu

Kaip atlikti pratimus naudojant medicininį kamuolį?

Pirmoji mankštos diena: visus keturis pratimus atlikite po 8/12/10 pakartojimų (pasirinkite norimą krūvį) - atlikite juos iš eilės, be pertraukų. Po visų pratimų pailsėkite 1 minutę. Atlikite 2/3/4 sesijas (atitinkamai pagal pasirinktą krūvį pradžioje).

Antroji mankštos diena: pasirinkite du pratimus ir juos atlikite be sustojimo po 8/12/10 kartų - keiskite tarpusavyje ir kartokite po 2/3/4 kartus. Po to padarykite 1 minutės poilsio pertrauką. Tokiu pačiu principu kartokite likusius du pratimus.

Trečioji mankštos diena: pirmas pratimas atliekamas po 8/12/10 kartų su 20 sekundžių pertraukomis. Taip atlikite visus 4 pratimus ir tada pailsėkite 1 minutę. Atlikite 2/3/4 pratimų sesijas.

Ketvirtoji mankštos diena: kiekvieną pratimą atlikite po 30 sekundžių ir nedarykite pertraukų. Po visų keturių pratimų pailsėkite minutę. Atlikite 2/3/4 sesijas (pasirenkant norimą krūvį).

Penktoji mankštos diena: kiekvieną pratimą tęskite po 1 minutę, tačiau tarp pratimų padaryktie 10 sekundžių poilsio pertraukas. Po 4 atliktų pratimų pailsėkite 1 minutę ir 30 sekundžių. Jei krūvis per sunkus, atlikite tik 1 sesiją, bet galima kartoti 2-3 sesijas.

Šeštoji mankštos diena: visus keturis pratimus atlikite po 10 pakartojimų - be jokio sustojimo tarp pratimų. Po keturių pratimų pailsėkite minutę. Kartokite 2/3/4 sesijas.

Atsiliepimai (0)

Komentarų nėra
Papildoma informacija

Prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomos nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Internetinėje parduotuvėje prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų ir akcijų taikomų mūsų parduotuvėje.

Produktai pridėti
Produktai pridėti palyginti

Prašome sutikti su slapukų politika