Mankšta namuose su svoriais #7

Mankšta namuose su svoriais didins Jūsų pajėgumą. Atletas.lt parduodamos sporto prekės - svoriai - idealiai prisitvirtina prie Jūsų kūno ir suteikia jam papildomo svorio, o tai pasunkina įprastus judesius ir didina jėgą. Treniruotė su svoriais, kaip ir bet kuri kita mankšta, gerina fizinę būklę ir vyrams, ir moterims, tuo pačiu dailina figūrą ir tvirtina kūną. Jei pratimus atliksite taisyklingai ir su žemiau pateikta programa - sudeginsite daugiau kalorijų nei įprastoje treniruotėje.

Treniruokitės kartu su BE1 aukšto meistriškumo sportininkų klubu ir BE1 Nacionalinės Futbolo Akademija! Šiuo išskirtiniu laikotarpiu, kuomet laikas leidžiamas namuose, nepamirškite sporto ir fizinio aktyvumo teikiamos naudos. Mes jums siūlome online mankštą, kuri užtruks nuo 5 iki 15 minučių ir yra pritaikyta įvairaus amžiaus grupėms. Kviečiame laiką namuose leisti turiningai! - https://be1.lt/

Svoriai ant kojų ir riešų - jėgos treniruotėms

Dėvimi svoriai jums pravers jėgos treniruotėms, o taip pat jie labai patogūs, jums nereikia nieko laikyti rankose, šie svoriai nevaržo jūsų judesių, o jėgos treniruotės efektyvumą perkelia į kitą lygį. – fizinio pasirengimo treneris V.S.

Kur įsigyti svorius?

Svorius mankštoms įsigyti galite čia: https://www.atletas.lt/lt/sporto-inventorius/jegai-ir-istvermei/svoriai-ant-koju-ir-riesuu

Šuoliai su svoriais

Svoriai ant riešų

Sparingas su svoriais

Įtūpstai su svoriais

 

Kaip atlikti pratimus su svoriais?

Pirmoji mankštos diena: visus pratimus atlikite po 8/12/10 pakartojimų (pasirinkite norimą krūvį). Jie atliekami be sustojimo vienas po kito. Atlikus 3 pratimus daromas 1 minutės poilsis. Daryti 2/3/4 serijas (atitinkamai pagal pasirinktą krūvį pradžioje).

Antroji mankštos diena: atliekami 2 pratimai. Jie atliekami be sustojimo po 8/12/10 kartus juos keičiant tarpusavy po 3 kartus. Po jų daromas 1 min poilsis. Analogiškai kartojami likę du pratimai.

Trečioji mankštos diena1 pratimas atliekamas po 8/12/10 kartų su 20 sekundžių poilsiu. Pailsėjus 20 sekundžių, atliekamas sekantis pratimas. Taip atliekami visi 4 pratimai. Po jų daromas 1 min poilsis. Taip kartoti 3/4/5 serijas.

Ketvirtoji mankštos diena: kiekvienas pratimas atliekamas po 30 sekundžių. Iš karto daromi 4 pratimai iš eilės. Po 4-ių atliktų pratimų daromas 1 minutės poilsis. Taip reikia atlikti 3/4/5 serijas.

Penktoji mankštos diena: kiekvieną pratimą tęskite po 1 minutę, tačiau tarp pratimų padaryktie 10 sekundžių poilsio pertraukas. Po 4 atliktų pratimų pailsėkite 1 minutę ir 30 sekundžių. Atlikite 2/3/4 sesijas.

Šeštoji mankštos diena: visus tris pratimus atlikite po 8/12/10 pakartojimų - be jokio sustojimo tarp pratimų. Po keturių pratimų pailsėkite minutę. Kartokite 2/3/4 sesijas.

Septintoji mankštos diena: kiekvieną pratimą atlikite po 30 sekundžių. Pertrauką padarykite tik po visų 4 pratimų - 1 min pailsėkite. Kartokite 1/2/3 sesijas.

Aštuntoji mankštos diena: poilsio diena.

Atsiliepimai (0)

Komentarų nėra
Papildoma informacija

Prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomos nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Internetinėje parduotuvėje prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų ir akcijų taikomų mūsų parduotuvėje.

Produktai pridėti
Produktai pridėti palyginti

Prašome sutikti su slapukų politika