Nepralenkiamos kokybės treniruokliai

BodyCraft treniruokliai pripažinimą pelnę visame pasaulyje, o jų išskirtinė kokybė lėmė tendenciją, kad palaipsniui šio gamintojo produktai imti identifikuoti, kaip treniruoklių rūšis, o ne pavadinimas. Per daugiau nei 20 metų BodyCraft ištobulino treniruoklių struktūrą ir šiandien, šie iš Amerikos atkeliavę gaminiai, yra vieni populiariausių ir Lietuvoje. Treniruotis skirtos staklės, suoleliai ir kardio treniruokliai yra nepralenkiami kokybe su kuria lygintis gali nebent profesionalūs, kelis kartus brangesni treniruokliai.


Pagrindinis gamintojo tikslas – įdomi ir dinamiška treniruotė, todėl dauguma treniruoklių yra daugiafunkciai. Nepamiršta ir estetika. Jų modeliai kuriami atsižvelgiant į aukščiausius dizaino reikalavimus, todėl fitneso srityje BodyCraft treniruokliai yra laikomi standartu.
BodyCraft orientuojasi į kliento poreikius, todėl treniruokliai yra ne tik ilgaamžiai, tačiau ir labai funkcionalūs. Jie gali būti pritaikyti naudoti ir namuose, ir sporto klube. Atsparios poveikiui detalės ir mechanizmai nedyla net intensyviai treniruokliu naudojantis kasdien, todėl kartais sakoma, jog tai investicija visam gyvenimui.

BodyCraft Lietuvoje

Nepaprastas BodyCraft populiarumas lėmė, kad šis prekinis ženklas pradėtas gana dažnai plagijuoti, todėl nusprendus įsigyti šiuos treniruoklius, reikėtų atidžiai rinktis tiekėją. Geriausia įrenginius pirkti specializuotose sporto prekių parduotuvėse, kurios gali garantuoti, kad gaminiai yra kokybiški ir išties originalūs. Lietuvoje įsigyti bet kurios rūšies BodyCraft treniruoklius nėra sudėtinga.
Daugiafunkciai BodyCraft treniruokliai skirti treniruoti daugelį raumenų grupių. Jis lengvai reguliuojamas, o juo atlikti galima net kelias dešimtis skirtingų pratimų. Tai lyg sporto salė viename įrenginyje.


BodyCraft dviračiai yra tvirti, stabilūs ir skirti intensyviai treniruotis. Dauguma jų išsiskiria tyliu veikimu ir patogumu. Valdomos tiek dviračių sėdynės, tiek rankenos, todėl jais nuodotis komfortiška bet kokio sudėjimo žmogui.
BodyCraft staklės skirtos lavinti apatinius, kojų raumenis. Dažnai jos naudojamos kaip pritūpimų stovas, tačiau derinant su kitais BodyCraft įrenginiais (vienas iš populiariausių variantų – suolas) pratimų įvairovė tampa kur kas gausesnė. BodyCraft staklės lengvai valdomos, nesudėtingai galima pasirinkti svorius.

Rinkdamiesi sporto inventorių mūsų svetainėje rasite platų įvairių treniruoklių pasirinikimą, tad išsirinkite geriausiai jūsų lūkesnčius ir poreikius atitinkančią sporto įrangą jau šiandien. 

Atsiliepimai (0)

Komentarų nėra
Papildoma informacija

Prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomos nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Internetinėje parduotuvėje prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų ir akcijų taikomų mūsų parduotuvėje.

Produktai pridėti
Produktai pridėti palyginti

Prašome sutikti su slapukų politika