Susipažinkite – Passport vaizdo grotuvas

Nusprendę sportuoti namuose dažniausiai renkasi kardio treniruoklius, todėl šie gaminiai nuolat tobulinami, kad būtų pasiekti geriausi rezultatai ir pasiūlyta aukščiausia kokybė. Ilgą laiką jų kūrėjus neramino tik viena problema – kaip rasti būdą, kad treniruotės būtų dinamiškos ir nenuobodžios? Minti dviratį ar žingsniuoti bėgimo takeliu ir žiūrėti į tą pačią kambario sieną greitai įgrysta, todėl buvo rastas sprendimas, kaip paįvairinti šias treniruotes. O tas sprendimas – tai Passport vaizdo grotuvas. Šis grotuvas suteikia galimybę aplankyti tolimiausius pasaulio kraštus ir įspūdingiausius miestus net nenulipant nuo treniruoklio.

Kaip veikia Passport vaizdo grotuvas?

Passport vaizdo grotuvo veikimo principas nėra sudėtingas. Viskas, ką reikia padaryti – tai prijungti jį ir USB laikmeną prie savo televizoriaus (visi integruoti įrenginį reikalingi elementai yra komplekte). Tuomet galėsite mėgautis nepakartojamais vaizdais, atsiveriančiais ekrane. Įsigiję standartinį pasiūlymą, aplankysite dvi vietoves – Šiaurės Italiją ir Amerikos Pietvakarius, tačiau šis sąrašas gali būti nuolat pildomas prie jo pridedant, pavyzdžiui, Paryžių, Kalifornijos dykumas ir gausybę kitų vietų. Naudodamiesi Passport vaizdo grotuvu ištrūksite iš kasdienės rutinos ir pasinersite į įspūdingą kelionę po pasaulį, mėgausitės unikaliais, vienai ar kitai vietovei būdingais, garsais. Be to, patogiai galėsite sekti ir treniruotės režimą – informacija apie įveiktą nuotolį, greitį ir kiti duomenys bus matomi televizoriaus ekrane.

Kaip naudojamas Passport vaizdo grotuvas?

Passport vaizdo grotuvas gali būti naudojamas su dviejų rūšių kardio treniruokliais – Horizon Fitness ir Vision Fitness. Šioms kategorijoms priklauso įvairių rūšių treniruokliai, tokie kaip bėgimo takelis, dviratis, elipsinis ar net irklavimo treniruoklis. Treniruotės metu pastarųjų veikimas yra derinamas su maršruto, matomo ekrane, ypatybėmis. Tai reiškia, kad virtualiai kylant į kalną ar lipant laiptais – didėja ir pasipriešinimo lygis. Sumažinus treniruotės intensyvumą – įrašo peržiūra taip pat taps lėtesne. Tokiu būdu treniruotis galima pasirinkus bet kurį vaizdo įrašą, iš siūlomų įsigyti įrašų kolekcijos.

Atsiliepimai (0)

Komentarų nėra
Papildoma informacija

Prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomos nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Internetinėje parduotuvėje prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų ir akcijų taikomų mūsų parduotuvėje.

Produktai pridėti
Produktai pridėti palyginti

Prašome sutikti su slapukų politika